Det är en härlig hösteftermiddag hemma hos Klaudia & Anton i Kinna. Den mysiga enplansvillan ligger så fint med skogen in på knuten. Det finns även en liten sjö i närheten. Här bor de sedan våren 2022 tillsammans med sina två barn som är 11 och 6 år gamla.

Fakta

Boarea
Byggnadsarea
Inv. area totalt
Inv. area entréplan
Inv. area överplan
Antal sovrum 

XX kvm
XX kvm
XX kvm
XX kvm
XX kvm
XX kvm

Anton är själv uppvuxen i området. Så när det blev en tomt till salu så bestämde de sig för att köpa den och bygga ett eget hus. Familjen bodde tidigare i ett radhus på orten. Det gick snabbt från att vi köpte tomten tills det att vi fick bygglov beviljat. Vi hade kontakt med flera olika husleverantörer och var precis på väg att skriva under ett kontrakt med en annan husleverantör när vi genom bekanta fick höra talas om BIMAB-Villan i Hyssna. Man har hört väldigt mycket gott om dem. Så vi tog kontakt med dem och frågade om de kunde rita upp ett hus med våra önskemål. Vi fick ritningen på planlösning och vi gillade det vi såg. Vi gjorde några justeringar sedan var det bara att börja bygga.

Det har varit fantastiskt att se hur huset har formats. Allting är så välgjort och med kvalitet, inget har lämnats åt slumpen. Jag sa det till dem att ”bara så ni vet, så är jag väldigt krävande när det gäller hur vi vill ha det” berättar Klaudia. Det var inget konstigt alls för dem, så det kändes tryggt för oss.

”Bara så ni vet, så är jag väldigt krävande när det gäller hur vi vill ha det”

Klaudia Elmelid