Att bygga hus är en stor händelse i livet. Det är mycket att tänka på, allt från planritningar och byggtekniska detaljer till inredning och ekonomi. Och viktigast av allt, att det färdigbyggda huset motsvarar alla dina förväntningar och drömmar. Den resan vill vi gärna vara med på, från början till slut.

Förtroende och engagemang

Vi gör det enkelt att bygga hus. Kanske beror det på att vi ser lösningar och möjligheter där andra ser hinder. Det är dina behov, önskemål, förutsättningar och framtidsplaner som styr. Utan att vi någonsin tummar på kvaliteten.

Vi bygger inte bara hus, vi bygger också förtroende och engagemang. En del kallar oss för jordnära och pålitliga. För oss är tydlighet också viktigt. Därför bjuder vi in och skapar delaktighet. Det är trots allt vi tillsammans som ska göra det.

Din lots på vägen

En av våra styrkor är det vi kallar ”lots”. Konkret innebär det att vi erbjuder våra kunder kvalificerad byggsamordning med protokollförda möten. Vi ser till att det blir en trygg resa hela vägen till det nya boendet – med oss som lots. Många av våra kunder kan intyga att det fungerar.

Våra kompetenta och erfarna medarbetare har en stark vilja och ett stort engagemang att uppfylla våra kunders önskemål. Och de samarbetspartners vi anlitar är noggrant utvalda, helt enkelt för att deras ambitioner ska stämma överens med våra.

Noll fel gör oss stolta

Vi strävar alltid efter att nå 100 procent nöjda kunder. De olika processer vi följer under byggnationen säkerställer att det blir så. Dessutom arbetar vi nära våra kunder och har en ständig dialog.

Vid överlämnandet ska villan ha noll fel. Samtidigt vet vi att det näst intill är en utopi, det krävs extremt lite för att det ska bli en anmärkning. Det hänger helt enkelt ihop med att det är människor som bygger husen, det spelar ingen roll hur skickliga och noggranna de är. Enstaka fel och misstag sker. Att 95 procent av våra villor trots det får noll fel gör oss extremt stolta. Och kunderna nöjda. Få i branschen kan visa upp sådana siffror.

ISO certifierade – inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vi arbetar ständigt med att säkerställa leveransen av ditt nya hus. För oss är viktigast av allt att dina förväntningar och drömmar uppfylls.

Vårt ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö är upprättat i enlighet med ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001. Vi är dessutom certifierade inom dessa områden. Tillsammans innebär detta en kvalitetssäkring som gör att du kan känna dig trygg inför ett av livets största val och beslut.

 

CERTIFIKAT – ISO

Byggservice i Mark – en trygg byggentreprenör

Vi bygger villor under varumärket Bimab-Villan. Men Bimab är också en byggentreprenör med bred kunskap och stor erfarenhet av både nyproduktion och renovering/tillbyggnader. Vi utför dessutom service och underhåll av fastigheter.

Vårt fokus ligger på helhetsåtaganden i form av totalentreprenad alternativt generalentreprenad. De samarbetspartner vi har är noggrant utvalda för att motsvara våra kunders förväntningar. Bland våra kunder finns både professionella beställare och konsumenter.

Bimab – Byggservice i Mark AB – grundades 1994 av Jonas Olofsson. Idag har vi kontor i Skene Skog, Skene och projekten sträcker sig från Varberg i söder och Göteborg i väster till Borås i öster. Våra medarbetare är vår styrka och det är deras kompetens och vilja att uppfylla kundernas önskemål som ligger bakom vår framgång.

BYGGSERVICE I MARK

Vill du prata hus, vi
älskar det.

Kanske går du i hustankar, då är det inte helt ovanligt att det snurrar en massa idéer i huvudet. Tveka inte att kontakta oss, vi skulle älska att prata husdrömmar med dig. Eller så undrar du över något helt annat. Oavsett vilket, hör av dig till oss, det tycker vi alltid är trevligt.

Kontakta oss