Vi kan berätta vilka vi är, hur vi arbetar, vilka fina hus vi bygger och om vår noggrannhet. Men till syvende och sist handlar allt om vad våra kunder tycker. De som har gått igenom hela husbyggarprocessen och vet hur det är att vara kund hos oss. Därför bad vi några av dem att berätta om sin dröm, sitt husprojekt. Kanske delar de också med sig av ett och annat tips som kan vara bra att ha med sig under resan. Tack alla ni som ville vara med och berätta.

Villa Larsson / Börjesson

Therese och Charlie valde att träffa några olika husföretag, ett av dem var Bimab-Villan som de kände till sedan tidigare. Att välja hus är ett stort beslut, därför hade de inte bråttom utan urvalsprocessen fick ta sin tid.

Läs mer

Villa Gertrudson

De hade en tomt och en svärson. Svårare än så behöver det inte vara när man går i husbyggartankar. Resten är så att säga historia, en väldigt inspirerande och ödmjuk historia. Följ med hem till Elisabeth och Bosse och läs deras husbyggarberättelse.

Läs mer

Villa Älverbrandt

Karin och Max såg sig om innan de bestämde sig. Ganska snart fastnade de för Bimab-Villan, mycket för att det var ett lokalt husföretag verksamma i den region där de själva ville bo.

Läs mer

Villa Johansson / Magnusson

De hade hört en hel del gott om företaget, inte minst från en släkting till Anders. Men deras plan från början var att träffa minst ett par husfabrikanter. Så blev det inte, efter första mötet med Bimab-Villan hade de bestämt sig.

Läs mer

Villa Bjelkenberg

För Therese och Nicklas var det viktigt att det husföretag de valde kändes personligt. Eftersom de dessutom hade hört så mycket positivt om Bimab-Villan borde saken vara klar: – Nej, vi kollade upp andra husföretag också. Det är inte så ofta man bygger hus så då vill man vara helt säker på att man gör rätt val, säger Nicklas.

Läs mer

Villa Elmelid

Det är en härlig hösteftermiddag hemma hos Klaudia & Anton i Kinna. Den mysiga enplansvillan ligger så fint med skogen in på knuten. Det finns även en liten sjö i närheten. Här bor de sedan våren 2022 tillsammans med sina två barn som är 11 och 6 år gamla.

Läs mer

”Vi var kanske lite besvärliga, men vi var väldigt noga med att det skulle bli precis så som vi ville ha det.”

Karin Älverbrandt

Villa Lyrevall

Håkan och Maria växte ur sitt tidigare hus när familjen blev större. Drömmen om att bygga ett nytt hus började därmed formas. De ägde redan tomten intill sitt gamla hus, så flyttlasset blev inte så långt.

Läs mer

Villa Andersson

Titta in i denna 1½-plans BIMAB-Villa i lantlig stil. Här har vi byggt ett rymligt hus med tydliga rumsfunktioner där ett avdelat rymligt kök samsas med separat vardagsrum och separat tv-rum på entréplan. Här finns även tvättstuga och ett sovrum samt ett vinterbonat uterum.

Läs mer

Villa i Sätila

Denna 2-plans BIMAB-Villa är en del av ett gruppområde, men fungerar lika bra för den egna tomten. Ett hus i modern stil med träfasad där virkets naturliga utseende kommer i fokus. Huset är väldigt välplanerat och erbjuder ett trivsamt kök som leder in till ett öppet vardagsrum med matplats.

Läs mer

Villa Nordmark

Här kan du titta in i ett litet mindre hus som funkar lika bra som fritidshus, som permanent boende. Det är en 1-plans BIMAB-Villa med öppna ytor för matlagning och gemenskap med stora fönster som ger en fin utsikt ut över närområdet.

Läs mer

Villa Ahlgren / Ohlsson

En 2-plans BIMAB-Villa med öppna och sociala ytor på entréplan. Här är det öppna ytor mellan kök/matplats och vardagsrum. För den som så önskar finns här även en möjlighet att avdela en del av vardagsrummet till ett sovrum eller tv-rum och liknande.

Läs mer

Villa Jonsson

1½-plans BIMAB-villa med plåttak. Villan har en lägre rumshöjd på övre planet som ger en mysig känsla av loft. Från huvudbyggnaden löper två separata byggnadsdelar ut i vinkel i första plan med kök/matplats och vardagsrum. Båda rummen är ljust inredda med fin utsikt ut över havet och utgång till altan med samma vackra utsikt.

Läs mer

Villa Nermansson / Andersson

I denna 2-plans BIMAB-Villa får man med både garage och takterrass, utöver rymliga och härliga bostadsytor. Huset har en välkomnande veranda som leder in till stora öppna ytor med kök och vardagsrum.

Läs mer

Villa Ripadal

Välkommen in i denna 1-plans BIMAB-Villa som är byggd för att kunna njuta av utsikten. En New England inspirerad villa i utförandet med mycket spröjs på fönster och indragen altan delvis under tak.

Läs mer

Villa Appelqvist / Brohammer

Titta in i denna väldigt trevliga BIMAB-Villa. Denna villa i 1½-plan har vi byggt flertalet varianter av och anpassat efter olika önskemål från våra kunder. På entréplan finns ett stort och rymligt kök som ligger i fil med matplats och vardagsrum.

Läs mer

Villa Stensson

Denna souterrängvilla passar bra för de lite mer kuperade tomterna. Huset har en stor balkong under tak utanför köket och intill ligger ett öppet och ljust vardagsrum. Entréplanet innehåller även WC/D och ett sovrum, samt förråd.

Läs mer

Vill du prata hus, vi
älskar det.

Kanske går du i hustankar, då är det inte helt ovanligt att det snurrar en massa idéer i huvudet. Tveka inte att kontakta oss, vi skulle älska att prata husdrömmar med dig. Eller så undrar du över något helt annat. Oavsett vilket, hör av dig till oss, det tycker vi alltid är trevligt.

Kontakta oss