Håkan och Maria växte ur sitt tidigare hus när familjen blev större. Drömmen om att bygga ett nytt hus började därmed formas. De ägde redan tomten intill sitt gamla hus, så flyttlasset blev inte så långt.

Fakta

Boarea
Byggnadsarea
Antal sovrum 

165 kvm
130 kvm
4 st

Att det skulle bli ett hus med lantlig stil var viktigt för familjen, eftersom omgivningen och husen runtomkring är av äldre karaktär. På tomten finns även ett stall. Det nya huset placerades mellan det gamla huset och stallet.

Anledningen till att det blev just BIMAB-Villan som byggde huset åt dem, beror på flera olika faktorer. Men framförallt att de hört mycket gott om företaget, men även det att det kändes bra med en byggfirma från trakten. Både Maria och Håkan arbetar i Göteborg och pendlar till och från jobbet.

Innan de bestämde sig för vilket hus de skulle bygga kikade de runt lite hos andra husleverantörer. Maria och Håkan tog kontakt med BIMAB-Villan för att höra om de kunde hjälpa dem att bygga huset som de drömde om.

Här umgås vi med familjen och våra vänner.

Det var det härliga ljusinsläppet och de öppna ytorna som Maria & Håkan fastnade för. Men även att det är så rymligt och att barnen har möjlighet till varsitt rum.

De uppskattade den nära dialogen med hantverkarna under byggtiden, och fick bra information om vad som skulle hända genom en tidplan som de kunde följa. Blev det några avvikelser eller förseningar så löste BIMAB det utan att det påverkade tidsschemat. Faktureringen löpte på enligt schemat och utan oförutsedda utgifter. Det har känts tryggt.

”Att komma hem till huset i Hyssna ger verkligen lugn och ro.”

Håkan Lyrevall

Bra standard utan att det behöver kosta extra.

Vi är även väldigt nöjda med BIMAB-Villans samarbetspartners. Bland annat köksleverantören som har varit tillmötesgående och hjälpt oss med olika val. Bra standard utan att det behöver kosta extra.

Den lokala målerifirman som hjälpte oss att få fram just den speciella tapeten till sovrummet, det var inget märke som de hade i sitt sortiment. Men som de ordnade fram till oss utan problem.